Mijn favorieten

Specialisten in nieuwbouw en transformatiepanden

Nieuwe vormen
Nieuwe tijden zijn aangebroken. Nieuwe tijden die vragen om een specialistische visie op de verkoop van nieuwbouw- en transformatieprojecten. De tijd is gekomen om traditionele waarden te smeden in duurzame patronen. Gericht op kansen zien en het aangaan van verbindingen. Dat is de stijl van de Stijl.
 
Samen ontwikkelen
Traditionele verkoop van nieuwbouw vanuit het oude denken en doen voldoet niet meer. Het gaat in de huidige tijd om samenwerking, focus en creativiteit. Je moet het samen doen. Samen met de ontwikkelaar van het project. Inzet op één aanspreekpunt én betrokkenheid vanaf de eerste dag.
Dan wil je een proactieve nieuwbouw specialist met verstand van zaken en gedegen kennis van de markt. Een specialist die in staat is om de wensen van de eindgebruiker te vertalen naar de plannen van de ontwikkelaar. Het succes van het resultaat wordt immers bepaald door de belevingswaarde van de eindgebruiker. En de koper; die voelt die betrokkenheid!
 
Nieuwe stijl gericht op meerwaarde
Mariska Appelman is het gezicht van de Stijl. Zij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring. Zij begeleidt samen met haar teamgenoten Tom Hamers en Ingrid Hooiveld het verkoopproces en verbindt zich met het eindresultaat. Haar nieuwe stijl van werken brengt absolute meerwaarde voor de eindgebruiker.