Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Stijl Makelaardij B.V.

Mariska Appelman
Mariska Appelman
Algemeen directeur / Beëdigd NVM Makelaar / Taxateur
SPECIALISATIE: NIEUWBOUW EN TRANSFORMATIEPROJECTEN

Mariska Appelman (21-12-1968) was de jongste vrouwelijke makelaar die in Nederland beëdigd werd.
Vanaf de schoolbanken kwam Mariska als 17-jarige bij toeval terecht in de makelaardij. Al snel wist ze: dit is wat ik wil! Haar liefde voor mensen en haar nimmer aflatende interesse in gebouwen vormen de perfecte combinatie.
Haar eigen betrokken manier in het begeleiden van kopers en verkopers werd al snel een succesvol vliegwiel. Op 1 april 1996 werd haar eigen makelaarskantoor De Stijl Makelaardij BV geboren.

HIGH PERFORMANCE ORGANISATIE
Met betrokkenheid als leidraad combineert Mariska haar deskundigheid en ervaring. Het maakt haar een belangrijk spil binnen deze branche. Inmiddels heeft zij een ‘High Performance Organisatie’ gebouwd: alle talenten van de medewerkers binnen het team komen tot hun volste recht. Met slimmer samenwerken en daardoor excellent presteren als gevolg.

Mariska: ‘Het omgaan met mensen is als het lezen van een levend boek. Als makelaar opereer je in de haarvaten van de samenleving. Je bent diep maatschappelijk geïntegreerd. Om daar onderdeel van te mogen zijn, dat maakt het leven zinvol. Een prachtvak! ‘

CERTIFICATEN EN VAARDIGHEDEN
• Specialist in Nieuwbouwprojecten/ transformatieprojecten
(van A tot Z onderdeel van een ontwikkelteam én verkopend makelaar)
• Specialist in verkoopbegeleiding van (dementerende-) ouderen
• Omdenker en bruggenbouwer
• SVM gediplomeerd, gecertificeerd register makelaar-taxateur
• Beëdigd NVM – makelaar
• Lid van de sectie Wonen
• VastgoedCert geregistreerd
• NRVT geregistreerd
• NWWI gevalideerd taxateur
• Founder en Voorzitter Stichting The Style Foundation
• Auteur boek Economie van de Liefde.

AUTEUR VAN ECONOMIE VAN DE LIEFDE
Als makelaar kwam Mariska Appelman in aanraking met een wereld van geld, macht en – helaas ook – oneigenlijkheid. Ondanks dat boeide het vak haar en werd ze geraakt door de verhalen aan de keukentafel.
Ook tijdens haar culturele, internationale reizen maakte ze kennis met een grote diversiteit aan mensen. Het gaf haar een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving. Ze werd bewust van de onhoudbaarheid van het huidige economische systeem en de noodzaak van een omwenteling. Vanuit de Westfriese klei kneedt zij haar inzichten tot een geheel en maakt zij ze praktisch inzetbaar. Op haar manier, in haar eigen STIJL. Vanuit haar ervaringen schreef Mariska Appelman het boek Economie van de Liefde. Ter bewustwording en het gezamenlijk uitrollen van haar visie richting een holistische economie binnen een gevleugelde samenleving.

Meer informatie en bestellen: www.destijlmedia.nl
Tom Hamers
Tom Hamers
Kantoorleider / Beëdigd NVM Makelaar / Taxateur
SPECIALISATIE: BESTAANDE BOUW

Tom Hamers (23-9-1983) komt uit een ondernemersfamilie. Daar is de basis gelegd voor zijn onderhandelingsgeest en zakelijk instinct. Het zit hem in het bloed.
Daarnaast is hij een familiemens met een sterk analytisch vermogen. Hij weet van aanpakken en is een doorzetter. Een man op wie je kunt bouwen. Zowel zakelijk als privé. Inmiddels is hij beëdigd makelaar en kantoorleider bij de Stijl Makelaardij in Hoorn waar hij de divisie Bestaande Bouw onder zijn hoede heeft.

Hij is gezegend met een veelzijdigheid aan talenten. Zo veel keuze maakte de keuze voor een beroep juist lastig. Want welk vak past nu het beste bij Tom?

DE MAKELAARDIJ, BINGO!
Hij studeerde Logistiek en Economie aan de Hogere Economische School. Daarna rolde Tom als assistent makelaar de wereld van het onroerend goed binnen. Zijn wens was om gecertificeerd makelaar te worden. En zo geschiedde. Met de kleine op de knie studeerde hij in de avonduren tot hij zijn doel had bereikt. Door zijn mensenkennis, ruime inlevingsvermogen en parate vakkennis is zaken doen met Tom een feest. De verkoopresultaten van De Stijl Makelaardij BV laten zien dat dat ook zijn vruchten afwerpt.

Tom: ‘Een bedrijf is zo succesvol als de optelsom van haar medewerkers.Dat is bij ons bedrijf zeker de situatie. Door de continue verbetermogelijkheden en vernieuwingen, zijn wij langetermijngericht en actiegericht. Inspelend op de behoeften van de markt bouwen wij aan de toekomst. Aan onze toekomst, aan uw toekomst.’

CERTIFICATEN EN VAARDIGHEDEN
* Beëdigd NVM makelaar/ Taxateur
* Onroerend goed analist
* Verkoopspecialist Nieuwbouwprojecten en Transformatieprojecten
* NRVT en Vastgoedcert gecertificeerd register-/makelaar
* Lid van de sectie Wonen
Ingrid Hooiveld
Ingrid Hooiveld
Comm. binnendienst medewerker
SPECIALISATIE: BINNENDIENST EN CAPPUCCINO

Ingrid Hooiveld is een manusje van alles. Zij heeft alles wat nodig is voor een functie als commercieel medewerker bij De Stijl Makelaardij. Ingrid is een verbinder met een sterk empathisch vermogen.

Bij haar sollicitatieprocedure keek Ingrid er van op dat haar wisselende werkervaring binnen de sale in verschillende branches, op juiste waarde werd geschat. Haar veelzijdigheid is van onschatbare waarde!

SPIN IN HET WEB
Een all rounder als zij is past uitstekend op deze plaats binnen de organisatie. Zij is als een zorgzame moeder, een spin in het web die zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Ook zij werkt en leeft met betrokkenheid als leidraad. Als vakkundige, betrokken binnendienst is Ingrid het vaste aanspreekpunt. Het eerste telefonische contact als u kennismaakt met onze makelaardij. Een vertrouwd gezicht als u bij ons binnenloopt.
Zij maakt de heerlijkste bakjes cappuccino met altijd weer wat lekkers erbij. Dat maakt het tekenen van een contract extra feestelijk. Het is heerlijk om haar in ons midden te hebben.
Jose Appelman
Jose Appelman
Hypotheek adviseur
SPECIALISATIE: HYPOTHEKEN EN PRATEN EN LUISTEREN VAN MENS TOT MENS

Jose Appelman geeft financiële begeleiding bij de koop en verkoop van een huis. Zij helpt u de juiste beslissing te nemen voor nu en voor de toekomst. Daarbij praat zij met u van mens tot mens. Omdat werkelijke verbinding maken verder gaat dan een zakelijk contact.

VERSTAND VAN HYPOTHEEKZAKEN
Wie een huis koopt of verkoopt, heeft financiële begeleiding nodig.
Altijd weer. Daartoe heeft u iemand nodig die met u meedenkt. Die verstand heeft van hypotheekzaken, maar ook de nodige levenservaring bezit. Een ‘oude rot’ in het vak.
Iemand bij wie het goed en veilig voelt om over de drempel te stappen. Iemand met wie u makkelijk praat. Om u in iedere levensfase met raad en daad bij te staan.

PERSOONLIJK BETROKKEN
Jose is zo iemand. Zij is al ruim 22 jaar werkzaam in de wereld van hypotheken.
Zij weet waar ze het over heeft en kent de wegen om voor u het beste passende hypotheekadvies samen te stellen. Niet via een afstandelijk internetprogramma of alleen op afspraak, maar persoonlijk bij uw verhaal betrokken. U kunt de energie van Jose buiten al voelen. En horen! Haar telefoongesprekken beginnen standaard met een schaterlach. Het ijs is snel gebroken.

KRACHT VAN SAMENWERKING
Jose maakt verbinding. Met ons en met u. Jose en Mariska heten beide Appelman en hoewel ze geen familie zijn, lijken ze op elkaar. Beide vechters, harde werkers, verbinders én Boogschutters. Die weten wat hun doel is en hoe die te bereiken. Samen 1 + 1=3. Dat is de kracht van samenwerking.