Mijn favorieten

Missiehuis Hoorn

Het verkoopevent van de nieuwbouwappartementen in fase 1 van project Missiehuis Hoorn vindt plaats op zaterdag 22 september. Wij verwelkomen u graag tussen 10.00 – 14.00 uur in de Kapel van het Missiehuis.

Luxe drie- en vierkamerappartementen

Waar het Missiehuis ooit een hechte geloofsgemeenschap vormde, met open armen naar de samenleving, wordt het terrein nu ontsloten als leef- en verblijfsgebied. Met het monumentale gebouw als kloppend hart bouwt Projectontwikkelaar De Nijs vier geheel nieuwe woonblokken met in totaal 109 luxe appartementen, elk met hun eigen buitenverblijf.

Aan de Berkhouterweg krijgt Hoorn met het Missiehuis een statige entree. Door landschapsarchitect Copijn zorgvuldig ingedeelde en ingerichte tuinen omringen het historische gebouw en de woonblokken. Verrassend en divers, perfect in harmonie met de geschiedenis, de omgeving en elkaar. Een levendig landgoed. Groen en sereen. Stemmen zullen weerklinken in de kapel, waar plaatsgemaakt wordt voor kleinschalige horeca. Jonge mensen, vol verwachtingen en dromen, worden voorbereid op hun maatschappelijk leven. Net als vroeger.