Mijn favorieten

Missie en visie

Onze missie

De Stijl Makelaardij koopt en verkoopt woningen en bedrijfsonroerend goed. Daarbij staat maatschappelijke betrokkenheid centraal en focussen wij, naast zo goed mogelijke voorwaarden, op betaalbare huisvesting voor iedereen. Zo ontstaat er vrijheid om te wonen op een plek die bij je past en blijft er tijd over om te investeren in jezelf en in elkaar. Zo zijn wij niet alleen makelaar van huisvesting, maar ook makelaar van de samenleving. Met betrokkenheid als leidraad.
 

Onze visie

Huisvesting is een basisbehoefte én een geboorterecht. Voor iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond, levensvisie en leeftijd. Om te kunnen voldoen aan de huidige behoeften en mee te bewegen met de veranderende tijd kiest De Stijl Makelaardij ervoor traditionele nieuwbouw zo veel mogelijk te verruilen voor transformatieprojecten. Voor duurzame ontwikkeling van woningen en vastgoed.

Het vraagt om een andere visie op huisvesting en bouwen aan de toekomst. Onze samenleving bevindt zich wereldwijd op een kantelpunt. Het gebrek aan betaalbare woningen in Nederland neemt toe en het afsluiten van een hypotheek voor een eigen woning wordt lastiger. Met name starters en senioren zijn hier de dupe van. Naast bestaande bouw, gaan wiij voor transformatie; hergebruik van bestaande gebouwen tot duurzame, onderhoudsarme, energiezuinige, comfortabele én betaalbare huisvesting.