Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Makelaardij de Stijl heeft een eigen stijl van werken binnen de onroerend goed wereld. Niet puur gericht op de transactie, maar vooral op de mens achter het proces. Betrokken, inlevend en flexibel. Juist daardoor realiseert De Stijl een korte doorlooptijd en gewenste koopsommen.
 

Uw verkoop in veilige handen

Natuurlijk streven wij als professionele NVM makelaar naar de hoogste verkoopopbrengst met de voor u gunstigste voorwaarden. Maar onze begeleiding gaat verder. Bij De Stijl heeft u altijd een vast aanspreekpunt tijdens het verkoopproces. De verkoop ligt in de veilige handen van Mariska Appelman, Tom Hamers en Ingrid Hooiveld. Deskundige mensen die u bijstaan met betrokkenheid als leidraad.
 

Verkoopbegeleiding, verkoopadvies en waardebepaling

Het kantoor van De Stijl Makelaardij is gevestigd op het Breed nummer 2, een toplocatie in Hoorn, een herkenbaar baken aan het IJsselmeer. Naast de normale werkdagen, staat ons team ook op zaterdag en 's avonds voor u klaar.
Naast volledige begeleiding van het verkoopproces kunt u bij de Stijl in Hoorn terecht voor gratis verkoopadvies en waardebepaling van uw woning.


Het verkoopproces van De Stijl


Stap 1. Intake-gesprek

U maakt een afspraak op kantoor in Hoorn of bij u thuis. De wensen omtrent de verkoop worden uitgebreid in kaart gebracht. Wij doen een waardebepaling en verzorgen desgewenst een taxatierapport.
 

Stap 2. Uw woning onder de aandacht

De Stijl brengt uw woning onder de aandacht bij potentiële verkopers en schakelt, afhankelijk van uw wensen, diverse online en offline media in.
 

Stap 3. Dagelijkse informatieverstrekking

Wij gaan actief voor u op zoek naar mogelijke kopers. U wordt constant geïnformeerd.
 

Stap 4. Onderhandelingen

Een succesvolle verkoop is meer dan alleen een gunstige verkoopprijs. Er zijn meer factoren die van belang zijn en waarover onderhandeld moet worden: de opleveringsdatum, de eventuele voorbehouden en de roerende zaken. De onderhandeling is professioneel en slagvaardig, geheel in samenspraak met u.
 

Stap 5. Verkoopovereenkomst

Wanneer de verkoop is gesloten, maken we voor u, de verkopende partij, een koopovereenkomst. Deze wordt grondig met u doorgenomen op de correctheid van de overeengekomen wilsovereenstemming, voordat u deze ondertekent.
 

Stap 6. Termijnbewaking

Bij een tot stand gekomen koopovereenkomst kunt u met verschillende termijnen te maken hebben. Bijvoorbeeld het verlopen van de ontbindende voorwaarden of het storten van de waarborgsom. Deze termijnen worden nauwkeurig bewaakt voor u, zodat hierover geen problemen kunnen ontstaan.
 

Stap 7. Overdracht bij de notaris

Op de dag van oplevering vergezelt De Stijl makelaar u naar de notaris waar de overdracht zal plaatsvinden. U wordt ter plekke bijgestaan en geadviseerd ten aanzien van eventuele onduidelijkheden.
 

Stap 8.

De Stijl feliciteert u met uw aankoop. 
 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Bel ons op 0229281900 of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op