Mijn favorieten

Hypotheken

De Stijl Makelaardij heeft een zelfstandig opererend hypotheekkantoor in huis. Jose Appelman is Hypotheek Adviseur en helpt u graag bij de keuze van uw ideale hypotheek. Wel zo makkelijk. 


Welke hypotheek past bij u?

Er zijn veel verschillende hypotheken. Hypotheekadviseur Jose Appelman bepaalt graag samen met u welke risico’s u wenst uit te sluiten en welke hypotheekvorm het beste bij u past.
Om het eigen woningbezit in Nederland te bevorderen zijn er de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), de Koopsubsidie en de Starterslening. Dankzij de NHG kunt u profiteren van een aanzienlijke korting op de hypotheekrente. De koopsubsidie is een maandelijkse uitkering van de overheid. De Starterslening is een aanvullende lening die de eerste drie jaar renteloos is.
 

De volgende woning kopen?

U gaat verhuizen? Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor uw hypotheek. U wilt natuurlijk niet dat u er qua hypotheekvoorwaarden op achteruit gaat. Uw nieuwe hypotheek komt mogelijk in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Daarmee krijgt u korting op de hypotheekrente.


Hoe gaat u om met dubbele lasten?

Soms loopt u sneller tegen een nieuw huis aan dan verwacht. U koopt het, terwijl u uw huidige woning nog niet heeft verkocht. De overwaarde van uw huidige woning kunt u nog niet gebruiken om het nieuwe huis te financieren, dat kan pas als uw oude huis is verkocht. Het financiële tekort kunt u opvangen met een overbruggingslening.


Second opinion voor uw Hypotheek

Heeft u een hypotheekofferte van een financiële instelling gekregen, bijvoorbeeld voor de verlenging van uw hypotheek? Deze offerte kunt u bij de Stijl kosteloos vergelijken met de voorwaarden en tarieven van andere hypotheekaanbieders. Via deze service komt u te weten of u de beste en voordeligste hypotheekofferte heeft gekregen of dat er een scherpere offerte voor u mogelijk is.
 

Wilt u meer informatie over hypotheken of een vrijblijvend gesprek?

Bel ons op 0229-281900 of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.