Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Een van de basisbehoeften van een mens is het hebben van een thuisbasis. Een omgeving waar je opgroeit, waar je je ontplooit. Van eerste studentenflat, een gehuurde kamer naar je eerste huur- of koopwoning. De begeleidingsstijl van de Stijl Makelaardij in de aanloop naar een nieuwe woning, blijkt te werken. De Stijl scoort een 8,7 bij het klanttevredenheidsonderzoek van aankopende klanten.
 

Uw aankoop in veilige handen

Als aankopend makelaar zorgen wij ervoor dat u uw nieuwe woning tegen de laagst mogelijke koopsom en tegen de meest gunstige voorwaarden kunt kopen. Maar onze begeleiding gaat verder. Bij De Stijl heeft u altijd een vast aanspreekpunt tijdens het aankoopproces. de aankoop ligt in de veilige handen van Mariska Appelman, Tom Hamers en Ingrid Hooiveld. Deskundige mensen die u bijstaan met betrokkengheid als leidraad. 
 

Het aankoopproces van De Stijl

 

Stap 1. Intake-gesprek

U maakt een afspraak op kantoor in Hoorn of bij u thuis. Uw woonwensen worden uitgebreid in kaart gebracht.

 

Stap 2. Rondje van de zaak

De makelaar van De Stijl maakt tijd voor u vrij om een ronde door de omgeving te maken en u te wijzen op relevante zaken.

 

Stap 3. Dagelijkse informatieverstrekking

Iedere ochtend ontvangt de Stijl via het NVM-uitwisselingssysteem het laatste woningaanbod. Uw wordt constant geïnformeerd.
 

Stap 4. Selecteren van de juiste woning

Het nieuwe aanbod dat overeenkomt met uw zoekprofiel wordt geselecteerd. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt bij de verkopend makelaar voor een bezichtiging.
 

Stap 5. Bezichtigen

Tijdens de bezichtiging van een woning wordt niet alleen gelet op de bouwkundige staat. Ook wordt er gekeken en gewezen op omgevingsfactoren, eventuele bodemverontreiniging, funderingsproblemen en mogelijke juridische belemmeringen.
 

Stap 6. Onderhandelingen

Een succesvolle verkoop is meer dan alleen een gunstige aankoopprijs. Er zijn meer factoren die van belang zijn en waarover onderhandeld moet worden: de opleveringsdatum, de eventuele voorbehouden en de roerende zaken. De onderhandeling is professioneel en slagvaardig, geheel in samenspraak met u.
 

Stap 7. Koopovereenkomst

Wanneer de koop is gesloten, wordt door de verkopende partij, een koopovereenkomst opgemaakt. Deze wordt grondig met u doorgenomen op de correctheid van de overeengekomen wilsovereenstemming, voordat u deze ondertekent.
 

Stap 8. Termijnbewaking

Bij een tot stand gekomen koopovereenkomst kunt u met verschillende termijnen te maken hebben. Bijvoorbeeld het verlopen van de ontbindende voorwaarden of het storten van de waarborgsom. Deze termijnen worden nauwkeurig bewaakt voor u, zodat hierover geen problemen kunnen ontstaan.
 

Stap 9. Overdracht bij de notaris

Op de dag van oplevering vergezelt De Stijl makelaar u naar de notaris waar de overdracht zal plaatsvinden. U wordt ter plekke bijgestaan en geadviseerd ten aanzien van eventuele onduidelijkheden.

Stap 10.

De Stijl feliciteert u met uw aankoop. 


Het kantoor van De Stijl Makelaardij is gevestigd op het Breed 2, een toplocatie in Hoorn, een herkenbaar baken aan het IJsselmeer. Op de normale werkdagen, maar ook op zaterdag en 's avonds staat ons team voor u klaar. Naast volledige begeleiding van het aankoopproces kunt u bij De Stijl in Hoorn terecht voor gratis verkoopadvies en waardebepaling van uw woning.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Bel ons op 0229281900 of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.