Mijn favorieten

De Stijl op reis

Bestaande bouw & nieuwbouw- en transformatieprojecten

Een nieuwe tijd vereist ook een andere werkvorm:: dynamisch en flexibel. Het projectteam van De Stijl Makelaardij is wendbaar. Als een flexibele schil bedienen wij geheel Nederland waarbij we ons team splitsen in twee divisies:: bestaande bouw en nieuwbouw- en transformatieprojecten.

Heeft u interesse in bestaande bouw of nieuwbouw en transformatieprojecten? Bij De Stijl Makelaardij heeft u altijd één aanspreekpunt.  
 

Makelaarskantoor De Stijl heeft twee divisies:

  1. Bestaande bouw

    De bestaande bouw is in handen van ons vaste makelaarteam met Tom Hamers als kantoorleider. Vanuit het centraal gelegen makelaarskantoor aan het Breed 2 in Hoorn regelen zij aankoop en verkoop van bestaande woningen en bedrijfsruimte. De focus ligt voor 100% op deze bestaande bouw.
     
  2. Nieuwbouw- en transformatieprojecten

    De nieuwbouw en transformatieprojecten zijn in handen van makelaar Mariska Appelman en een team van verkoopspecialisten. Door de wendbaarheid van dit team zijn zij niet honkvast en hebben zij heel Nederland als speelveld: De Stijl op reis. Wij verkopen op locatie en focussen op de nieuwbouw en transformatieprojecten. Zo is er 100% aandacht voor de projectverkoop.

 

Nieuwe tijden, nieuwe vormen, nieuwe werkwijze

Nieuwe tijden vragen om een specialistische visie tijdens het creëren van nieuw vastgoed en transformatieprojecten. Daartoe werken wij graag samen binnen projectteams met andere visionairs. Om traditionele waarden te smeden in duurzame patronen brengen wij talenten samen in nieuwe samenwerkingsverbanden. De Stijl Makelaardij is inmiddels een vaste speler geworden in de projectteams.
 

Bekijk onze portfolio van gerealiseerde projecten voor onze succesvolle nieuwbouw en transformaties.