Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Elzenlaan 50 in Grootebroek 1613 VR

Elzenlaan 50

1613 VR Grootebroek
Koopsom € 170.000,- k.k.
Nieuw

Omschrijving

Wij bieden u deze degelijk gebouwde HOEKWONING gelegen in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk. De woning heeft een stenen berging, een tuin op het zonnige ZUIDEN en een kavel van maar liefst circa 140 m² eigen grond. Verder is deze ruime woning gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals winkelcentrum ’t Streekhof en het NS station. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 86 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Wij bieden u deze degelijk gebouwde HOEKWONING gelegen in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk. De woning heeft een stenen berging, een tuin op het zonnige ZUIDEN en een kavel van maar liefst circa 140 m² eigen grond. Verder is deze ruime woning gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals winkelcentrum ’t Streekhof en het NS station. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en wordt door middel van een CV ketel verwarmd.

Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande beschrijving?
Wij plannen graag een afspraak met u, om deze woning eens te bekijken en de mogelijkheden te bespreken, want wij denken met u mee!


Bouwjaar: ca. 1967/ perceeloppervlak: ca. 140 m²/ inhoud:ca. 320 m³ / woonoppervlak: ca. 86 m²

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met toilet en meter opstelling, ruime straatgerichte doorzon woonkamer, besloten keuken met eenvoudig keukenblok, wasmachine- en vaatwasmachineaansluiting en trapkast.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers met vaste kastruimte rechte gevels en een eigentijdse badkamer voorzien van douche en wastafel en volledig betegeld.

Zolder:
Via een vlizotrap bereikbare bevloerde bergzolder.


Aanvaarding in overleg
Koopsom: € 170.000,- kosten koper.


Bijzonderheden:

• Gelegen in een geliefde woonwijk nabij diverse voorzieningen
• Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.


Deze woning betreft een voormalig huurwoning van de wooncorporatie De Woonschakel, De Woonschakel heeft de regel dat bij dezelfde biedingen met gelijkwaardige condities huurders van De Woonschakel voorgaan.

Zelfbewoning clausule: 
a. de koper verplicht zich het verkochte uitsluitend te zullen gebruiken om dat zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het verkochte niet aan derden te zullen doorverkopen, te zullen verhuren en niet anderszins aan derden in gebruik te zullen geven. 
b. Het bepaalde in het vorige lid is niet van toepassing indien: 
1. Verkoop op grond van een machtiging van de rechter als bedoeld in artikel 3:174 Burgerlijk Wetboek of op grond van een rechterlijk bevel zoals bedoeld in artikel 3:185 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt; 
2. Executoriale verkoop door hypothecaire schuldeisers zoals bedoeld in artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt; 
3. Schriftelijke ontheffing wordt verleend door verkoper. 
c. Het bepaalde in lid a van dit artikel vervalt nadat de koper het verkochte tenminste gedurende twee (2) achtereenvolgende jaren heeft bewoond. Als maatstaf geldt hierbij de periode welke de koper als bewoner van het desbetreffende adres in het bevolkingsregister is ingeschreven en de woning daadwerkelijk bewoont. 
d. Verkoper kan schriftelijk ontheffing verlenen van het bepaalde in dit artikel op grond van gebleken hardheid welke buiten verhouding staat tot het belang dat met toepassing van dit artikel zou zijn gediend. Aan deze ontheffing kunnen voorwaarden worden verbonden. Deze ontheffing wordt in ieder geval verleend in geval van: 
1. Verandering van werkkring van de koper op grond waarvan redelijkerwijs verhuisd dient te worden; 
2. Overlijden van de koper of diens echtgeno(o)t(e) of samenwonende partner; 
3. Echtscheiding, scheiding van tafel en bed of ontbinding van een samenlevingsverband; 
4. Verhuizing waartoe wordt genoodzaakt door de gezondheid van de koper of van één van zijn gezinsleden. 
e. Bij niet-nakoming van enige verplichting in dit artikel verbeurt de koper, zonder ingebrekestelling, ten behoeve van de verkoper een onmiddellijk opeisbare boete gelijk aan tien procent (10%) van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 170.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 86 m² Perceeloppervlakte 140 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 320 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energie einddatum 01-01-2019 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2016, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 48 m² (8.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente STEDE BROEC Sectie B Perceelnummer 3332 Oppervlakte 140 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.