Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Purmerend 1441 KT

De Looiers

1441 KT Purmerend

Omschrijving

Nog enkele bouwnummers beschikbaar, wees er snel bij!

Direct naast de historische stad Purmerend langs de Where realiseert Linden Groep een uniek woonproject: De Looiers. Twee ranke stijlvolle woongebouwen met 36 appartementen en 4 riante penthouses met 44 overdekte parkeerplaatsen. Elke woning is zo ontworpen dat er volop zicht is op het water en/of het bruisende centrum van...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 376.500,- tot € 1.007.000,- Gebruiksoppervlakte 96 m² t/m 269 m² Inhoud 255 m³ t/m 710 m³ Start bouw 11-11-2019 Start Verkoop 06-04-2019 Aantal kavels 40 Vrij 40 Aantal Bouwtypes 16 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Nog enkele bouwnummers beschikbaar, wees er snel bij!

Direct naast de historische stad Purmerend langs de Where realiseert Linden Groep een uniek woonproject: De Looiers. Twee ranke stijlvolle woongebouwen met 36 appartementen en 4 riante penthouses met 44 overdekte parkeerplaatsen. Elke woning is zo ontworpen dat er volop zicht is op het water en/of het bruisende centrum van Purmerend.

Het pand vormt een eigentijdse vertaling van een stadspoort
De Looiers is wonen op een bijzondere plek vol historie. Op de stadsplattegrond uit 1698 staat hier een molen op een bolwerk. Ten zuiden van dit bolwerk stond in het verleden de Purmerpoort, één van de vijf stadspoorten van Purmerend.
De gebouwen verschillen in hoogte, maar zijn wel familie van elkaar en vormen een ensemble. Zij versterken en markeren de entree van de stad en zijn zo een eigentijdse vertaling van de poort naar de stad.

Modern, klassiek, robuust
De architectuur van de beide torens is modern met een klassieke opbouw met robuuste rood/paarse bakstenen gevels, waardoor er verwantschap ontstaat met de jaren 30-bebouwing aan de overzijde langs de Purmersteenweg. Deze woningen zijn ook opgetrokken uit rode baksteen met rode pannendaken.

Centraler wonen in Purmerend kan bijna niet
De Looiers ligt ideaal aan de rand van het historische stadshart van Purmerend. Vanaf uw appartement in De Looiers wandelt u zo het centrum in. Ook de stad uit gaat snel, de uitvalswegen naar o.a. Hoorn, Alkmaar en Amsterdam liggen om de hoek.

Voel je thuis in het authentieke en sfeervolle Purmerend
Naast modezaken met kleding en accessoires vindt u in de binnenstad verschillende kadowinkels, bloemenwinkels, woonwinkels en delicatessenzaken. De Koemarkt – daar waar tot de jaren 90 op dinsdag de boeren hun vee verhandelden – is een gezellig horecaplein. Een plek om uit te gaan, een hapje te eten en te genieten bij een van de diverse horecagelegenheden.

Cultureel uitstapje? Bezoek de Purmaryn. Een veelzijdig theater. Het theaterprogramma bestaat uit alle genres, zoals dans, toneel, muziekoptredens, cabaret en familievoorstellingen.

Zo goed bereikbaar is De Looiers
Voor de deur is een bushalte met een directe verbinding naar Amsterdam Centrum en Amsterdam Noord. En het nabijgelegen station Purmerend Centraal is slechts 10 minuten lopen. Vanuit hier vertrekt ieder half uur een trein naar Hoorn, Zaandam, Amsterdam Sloterdijk, Schiphol of Leiden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 376.500,- - € 1.007.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 96 m² t/m 269 m² Inhoud 255 m³ t/m 710 m³ Start bouw 11-11-2019 Start Verkoop 06-04-2019 Aantal kavels 40 Vrij 40 Aantal Bouwtypes 16 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.