Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vissersdijk 1 - 3 in Enkhuizen 1601 LM

Vissersdijk 1 - 3

1601 LM Enkhuizen
Vraagprijs € 125.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Unieke kans! Ontwikkelingsmogelijkheden!

De hal is werkelijk uniek te noemen in de binnenstad van Enkhuizen. Oorspronkelijk in gebruik geweest als werkplaats van een bouwbedrijf. In de hal ligt een betonnen plaat.
De hoogte van de betonnen plaat tot aan het dak is 4 meter. De muren zijn gemetseld. Twee maal halfsteens muur met spouw en isolatie. Het geïsoleerde dak is gemaakt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans! Ontwikkelingsmogelijkheden!

De hal is werkelijk uniek te noemen in de binnenstad van Enkhuizen. Oorspronkelijk in gebruik geweest als werkplaats van een bouwbedrijf. In de hal ligt een betonnen plaat.
De hoogte van de betonnen plaat tot aan het dak is 4 meter. De muren zijn gemetseld. Twee maal halfsteens muur met spouw en isolatie. Het geïsoleerde dak is gemaakt van profielstaal en voorzien van een bitumen toplaag.
De lichtstraten zijn dubbelwandig. Een groot deel van de hal is voorzien van een verdiepingsvloer, zodat er een grote wegzetzolder is ontstaan.
De begane grond meet ca. 300 m2 en is vanaf het laadperron te bereiken middels een loopdeur, alsmede een sectionaaldeur.
Naast het laadperron ligt de aangewezen parkeerplaats.
Het geheel is gelegen op een met een elektrisch bediend draaihek van de openbare weg afgesloten terrein.

Bij de hal is eventueel ook mogelijk om het ervoor gelegen woonhuis erbij te kopen.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vraagprijs: € 125.000,= kosten koper.
Aanvaarding in overleg!


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de objecten met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 125.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² Perceeloppervlakte 510 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 400 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 300 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Locatie Havengebied, Stadscentrum/dorpskern, Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Vrije hoogte
400 cm
Vloerbelasting
500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.